Мультфільм «Скарлетт». 

У центрі сюжету дівчинка на ім’я Скарлетт, якій діагностували саркому Юінга (рак кісток). Щоб врятувати їй життя, лікарям довелося ампутувати гомілку, і тепер Скарлетт змушена носити протез. Через це вона відчуває себе непотрібною і самотньою, а ще вона не може танцювати. Але одного разу мама, яка вірить в свою дочку, знову одягає на Скарлетт бальне плаття і малятко перевтілюється. 



2. Мультфільм «Подарунок». 

Зворушлива історія про дружбу, об'єднану спільним болем. За 4 хвилини ви зміните ставлення не тільки до свого життя, а й навчитеся розуміти чуже, особливе. 


3. «Тамара». 
Короткометражна анімаційна картина про дівчинку, яка любить грати і танцювати. Але не все так просто, як здається на перший погляд...



4. Мультфільм про толерантність.  

Демонструє сприйняття «інакшості» та індивідуальність кожної особистості.

 


5. «Перше Різдво».

В цій історії ми знайомимось з Їжаком Генріхом, коли він починає навчання в новій школі. Його голки заважають йому "вписатися" у нову компанію звірів, але, на щастя, у нього з'являється подруга Білка, яка піклується про нього... 

6. Мультфільм «Кітбуль».

Ще один чудовий приклад того, що дружба – надзвичайне почуття, здатне поєднати навіть тих, кого, на перший погляд, важко уявити поряд. От хто б міг повірити у щиру дружбу вуличного кошеняти та пітбуля? Але вони не тільки стали друзями, а ще й урятували одне одного та разом знайшли нову домівку.


7. Мультфільм «Лама 3: Друзі».

Інколи дружба виростає з суперництва. Не вірите? Тоді уважно подивіться повчальну історію лами і пінгвінчика, які спочатку не могли поділити ласощі та постійно конфліктували, а потім стали ліпшими друзями.




Добрі історії мультфільмів допомагають нам пам'ятати:
хоч ми всі і різні, але важливі один для одного.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу